Despre noi  |   Contact  |
Cosul de cumparaturi este gol.
TERMENI SI CONDITII
Politica de confidentialitate
Black Sheep colecteaza date cu caracter personal pe paginile siteului www.blacksheep.ro, numai cu acordul dvs, in urmatoarele scopuri:
 • pentru a va asigura accesul la serviciu;
 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre dvs;
 • rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la o comanda a dvs;
 • trimiterea de buletine informative periodice, cu acceptul dvs;
 • contactarea dvs, la cerere sau in chestiuni de Relatii cu Clientii;
 • scopuri statistice.
Aveti dreptul de a solicita stergerea datelor dvs colectate.
In cazul in care optati pentru plata on-line a contravalorii comenzilor dvs, procesarea datelor de card bancar se face in mod exclusiv pe serverele GECAD ePayment International.
Black Sheep nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale dvs.
Ne obligam ca datele colectate ale dvs sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate.
Pentru orice informatie suplimentara, nu ezitati sa ne contactati la office@blacksheep.ro
1.Politica de confidentialitate
1.1. BLACK SHEEP colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al utilizatorului sau al clientului, in urmatoarele scopuri:
 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
 • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
 • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
 • trimiterea de buletine informative periodice, in format exclusiv electronic;
 • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
 • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
 • scopuri statistice.
1.2. BLACK SHEEP poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre BLACK SHEEP pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actionilor Utilizatorului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea BLACK SHEEP si/sau al eventualilor terti cu care BLACK SHEEP are contracte de parteneriat in acel moment.
1.3. Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu art. 2.2.
1.4. Pentru exercitarea drepturilor cf art. 1.3, clientul sau utilizatorul se va adresa BLACK SHEEP, conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea data.
1.5. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Utilizatorul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.
1.6. In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, procesarea datelor de card bancar se face in mod exclusiv pe serverele GECAD ePayment International SRL.
1.7. BLACK SHEEP nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului.
1.8. Politica de confidentialitate BLACK SHEEP se refera doar la datele furnizate voluntar de catre client sau utilizator exclusiv pe site. BLACK SHEEP nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.
1.9. BLACK SHEEP se obliga ca datele colectate ale Clientului/Utilizatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Utilizatorului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.
1.10.1 Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.
1.10.2 Procesatorul de carduri bancare agreat de catre BLACK SHEEP are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.
1.11. BLACK SHEEP garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.
1.12. BLACK SHEEP nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.
2.Politica de vanzare online
2.1. Accesul la serviciu
2.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui utilizator care poseda sau isi creeaza un cont.
2.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului.
2.1.3. BLACK SHEEP poate limita accesul clientului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.
2.1.4. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti.
2.1.5. In situatia in care se descopera accese de acest gen, BLACK SHEEP isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu.
2.2. Produse si servicii
2.2.1. BLACK SHEEP poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care BLACK SHEEP are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
2.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
2.2.3. BLACK SHEEP poate limita capacitatea de achizionare a unor produse ssau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.
2.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site includ TVA.
2.2.5. Tarifele produselor sau serviciilor pot fi afisate pe site si in alta moneda in afara de RON, in functie de limba interfetei, aleasa voluntar de catre Client sau Utilizator.
2.2.6. Tarifele produselor si/sau serviciilor afisate pe site in alta moneda decat RON au caracter pur informativ si pot diferi ca exprimare echivalenta in RON, in functie de paritatea folosita de catre BLACK SHEEP.
2.2.7. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.
2.2.8. In cazul platilor online BLACK SHEEP nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.
2.2.9. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea BLACK SHEEP, acestea fiind cu titlu de prezentare.
2.2.10. In descrierea produselor si/sau serviciilor BLACK SHEEP isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.
2.3. Valabilitatea ofertei
2.3.1. BLACK SHEEP isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Utilizatorului sau Clientului.
2.3.2. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.
2.3.3. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.
2.3.4. Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintro comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.
2.3.5. Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintrun contract onorat conform art. 2.6.3. nu se poate modifica.
2.3.6. Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract conform art 2.4.2, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.
2.3.1. Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract conform art 2.4.2, atunci cand este contactat (contacteaza) de catre BLACK SHEEP conform cu art 2.4.2 si metoda de plata aleasa de acesta este cu card bancar.
2.3.2. Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, conform art. 2.9.
2.4. Comanda online
2.4.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.
2.4.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
2.4.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca BLACK SHEEP poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de BLACK SHEEP, in functie de scop/situatie:
 • 2.4.3.1. Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii cu card bancar;
 • 2.4.3.2. Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de BLACK SHEEP, in cazul platii cu card bancar.
 • 2.4.3.3. Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client.
 • 2.4.3.4. Validarea de catre Client a contravalorii comenzii efectuate, conform art. 2.4.3.3, si incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport, etc).
 • 2.4.3.5. Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.
 • 2.4.4. BLACK SHEEP poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:
 • 2.4.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;
 • 2.4.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de BLACK SHEEP, in cazul platii online;
 • 2.4.4.3. datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte.
 • 2.4.4.4. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea BLACK SHEEP si/sau partenerilor acestuia
 • 2.4.4.5. fara nicio justificare.
2.4.5. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat coform 2.4.3.
2.4.6. In cazul in care Clientul renunta la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a autorizat tranzactia bancara, in sensul blocarii in contul Clientului a contravaloarii produselor si serviciilor achizitionate de catre acesta, suma aceasta va fi deblocata de catre BLACK SHEEP in maxim 42 de ore de la data la care BLACK SHEEP a luat la cunostinta acest fapt.
2.4.7. In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata cu card bancar nu sunt disponibile pe stoc, BLACK SHEEP va informa clientul asupra acestui fapt si va dispune deblocarea in contul Clientului a contravalorii acestor produse, in cazul in care aceasta suma a fost blocata pe cardul Clientului, in maxim 42 de ore de la data la care BLACK SHEEP a luat la cunostinta acest fapt.
2.4.8.1. In cazul in care clientul a ales metoda de placa prin card bancar, iar contravaloarea produselor/serviciilor comandate a fost blocata pe cardul sau, acesta are dreptul de a modifica continutul comenzii sale, in momentul in care este contactat de catre BLACK SHEEP conform art 2.4.3., in limita valorii blocate pe cardul sau.
2.4.8.2. In cazul in care Clientul si-a modificat Comanda conform art 2.4.2, iar contravaloarea noii sale comenzi este mai mic decat contravaloarea produselor/serviciilor comandate initial, BLACK SHEEP va dispune deblocarea in contul Clientului a valorii diferentei dintre contravaloarea comenzii initiale si a noii comenzi, in maxim 42 de ore de la data la care BLACK SHEEP a luat la cunostinta acest fapt.
2.4.9. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care BLACK SHEEP informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.
2.4.10. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea BLACK SHEEP, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
2.4.11. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.
3.0. Concursuri
Concursurile se vor desfasura pe o perioada de timp limitata. Incheierea concursului se va anunta pe site-ul www.blacksheep.ro. Blacksheep va alege castigatorul prin extragere automata din baza de date, in mod aleatoriu.
Blacksheep isi rezerva dreptul de a refuza acordarea premiului in cazul in care castigatorul nu a respectat conditiile concursului, anuntate in cadrul site-ului.
Castigatorul va fi anuntat prin intermediul adresei de e-mail, daca acesta nu raspunde la emailul trimis in termen de 10 zile de la anuntarea acestuia, Blacksheep isi rezerva dreptul de a refuza acordarea premiului castigator.
Blacksheep va acorda premiul/premiile trimitandu-l(e) prin curier la adresa castigatorului.
NEWSLETTER    abonare newsletter
© 2008 Black Sheep
DEVELOPED BY WEB FUTURE
Viziteaza magazinul Blacksheep.ro pe ShopMania Amenajari, decoratiuni